a_delivery blir HubSpot partner

28 mars 2023
Dela:

Vi på a_delivery är stolta över att meddela att vi har blivit en partner till HubSpot - en ledande plattform inom inbound marketing, försäljning och kundtjänst. Genom detta partnerskap kan vi nu erbjuda ännu fler verktyg och tjänster till våra kunder för att hjälpa dem att uppnå sina mål och öka sin försäljning.

HubSpot är en kraftfull allt-i-ett-lösning som inkluderar verktyg för sociala medier, sökmotoroptimering, e-postmarknadsföring, lead generation, försäljning, kundtjänst och mycket mer. Genom att använda HubSpot kan företag skapa en integrerad och effektiv strategi för att locka, engagera och behålla kunderna på ett smart sätt.

Som en partner till HubSpot kan vi nu erbjuda våra kunder en bredare uppsättning verktyg och tjänster som kommer att hjälpa dem att öka sin närvaro online och nå ut till sin målgrupp på ett mer effektivt sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa tjänster till både våra egna kunder och till kunder inom Another Media Group-koncernen.

Sebastian Tibbling, VD på a_delivery, uttrycker sin glädje över partnerskapet:
– Vi är taggade över att bli en partner till Hubspot och kunna erbjuda våra kunder ännu mer värde. Detta partnerskap kommer att möjliggöra för oss att ge våra kunder ännu mer effektiva verktyg och strategier för att öka sin närvaro online och öka sin försäljning.

I teamet som initialt kommer att arbeta med HubSpot ingår Andreas Marzo, Lano Rasoul och Sebastian Tibbling. Vi ser fram emot att hjälpa våra kunder att växa och nå sina affärsmål genom detta spännande partnerskap med Hubspot!


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om HubSpot och hur vi kan hjälpa er att öka effekten av era digitala kanaler.

Sebastian Tibbling
Mejl: sebastian@adelivery.se
Telefon: 070 855 17 22