HubSpot Partner

Välkommen till a_delivery, din partner för att maximera affärsmöjligheterna med HubSpot. HubSpot är en integrerad plattform som hjälper företag att hantera kunddata, automatisera marknadsföring och öka försäljningen. Vi på a_delivery har expertis inom HubSpot och kan hjälpa ditt företag att få ut det mesta av plattformen. Läs vidare för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att växa med HubSpot.

Vårt mål är att ni ska lyckas med HubSpot

Genom att ta hjälp av a_delivery för att använda HubSpot kan ditt företag uppleva en rad fördelar, såsom:

  • Effektiv hantering av kunddata
  • Automatiserad marknadsföring för att spara tid och resurser
  • Ökad försäljning och affärsmöjligheter
  • Expertis och stöd från a_delivery för att maximera användningen av HubSpot

Hållbar e-handel med Ogland. Spårning och webbanalys med a_delivery.

Allt-i-ett-plattform för det moderna företaget

Andreas Marzo:

"HubSpot erbjuder marknadsförings-, försäljnings-, kundservice-, content management- och operations tools som samarbetar sömlöst med varandra och hjälper dig att växa"
451%

Fler leads

En rapport från HubSpot visar att företag som använder automatiserad marknadsföring upplever en 451 % ökning av kvalificerade leads.

Vad erbjuder HubSpot?

HubSpot Marketing Hub


En plattform för inbound marketing som innehåller verktyg för att skapa och hantera marknadsföringskampanjer, leads, e-postmarknadsföring, sociala medier och mycket mer.

HubSpot Sales Hub


En plattform för försäljning som hjälper säljteam att effektivisera sin försäljningsprocess, hantera leads och kunder, automatiskt spåra försäljningsaktiviteter, skapa och följa upp offerter, och mycket mer.

HubSpot Service Hub


En plattform för kundservice som hjälper företag att hantera och lösa kundproblem genom en sömlös kundupplevelse, automatiserade supportprocesser, self-service alternativ och mycket mer.

HubSpot CMS Hub


En plattform för content management som hjälper företag att skapa och publicera innehåll på webbplatsen, med hjälp av enkel drag-and-drop-editor, anpassade mallar, anpassad domän och mycket mer.

HubSpot Operations Hub


En plattform för operations management som hjälper företag att skapa anpassade automatiserade arbetsflöden mellan olika verktyg och system, vilket effektiviserar arbetsprocesser och eliminerar manuella uppgifter.

HubSpot CRM


En kostnadsfri CRM-lösning som hjälper företag att hantera kundkontakter, försäljningspipeline, erbjudanden och rapportering. CRM:et är integrerat med övriga HubSpot-produkter, vilket ger en sömlös och sammanhängande upplevelse.

Nyfiken? Boka möte med oss!

Vill du se hur HubSpot kan hjälpa ditt företag att växa? Boka ett behovsanalysmöte med oss på a_delivery idag och låt oss visa dig hur HubSpot fungerar i praktiken.

Vill du veta mer om HubSpot? Här är en liten historielektion

HubSpot är ett ledande programvaruföretag som erbjuder en integrerad plattform för företag att hantera sin marknadsföring, försäljning och kundservice. Företaget grundades år 2006 av Brian Halligan och Dharmesh Shah med visionen att revolutionera hur företag marknadsför sig online.

HubSpot började som ett verktyg för inbound marketing, vilket innebär att man drar till sig potentiella kunder genom att skapa relevant innehåll och locka dem till din webbplats, istället för att störa dem med traditionell marknadsföring. Verktyget innehöll en bloggplattform, sökmotoroptimering, sociala medier och e-postmarknadsföring, allt integrerat i en enda plattform.

Sedan dess har HubSpot vuxit och utvecklats till en fullständig plattform för företag att hantera hela kundresan, från att attrahera potentiella kunder till att göra affärer och ge kundservice efter försäljningen. HubSpot erbjuder nu ett brett utbud av verktyg och funktioner, såsom marknadsföringsautomation, CRM, försäljningsverktyg, kundservice och content management. Alla verktyg och funktioner är integrerade i samma plattform, vilket ger en sömlös användarupplevelse och möjliggör smidig kommunikation mellan olika delar av företaget.

Genom att använda HubSpot kan företag öka sin effektivitet, spara tid och resurser och förbättra sina försäljningsresultat. HubSpot är en pålitlig partner för tusentals företag runt om i världen och fortsätter att utvecklas och förbättras för att möta de behoven hos moderna företag.