Health Check

Health Check är en tjänst som tillhandahålls av teamet på a_delivery, som tar en djupdykning i din nuvarande setup, identifierar de viktigaste frågorna som kan hjälpa till att öka intäkterna, modernisera din ad-stack och underlätta hanteringen av din webbplats.

Webbdesign

Det kan vara svårt att hitta en balans mellan att ha både en annonsvänlig och användarvänlig webbdesign, men tack vare vårt erfarna team kan vi hitta vilka nyckelpunkter på din webbplats som kan hjälpa till att förbättra både användarupplevelse och göra annonser mer synliga men mindre påträngande.

Format

Vid digital annonsering är det viktigt att veta vilka format som är rätt för att enkelt få nya kunder. Att se till att kunden inte behöver göra om sitt annonsmaterial bara för att passa din webbplats kommer att minska kostnaderna för dem samtidigt som formatets popularitet på RTB-marknaden ökar dina intäkter från den programmatiska marknaden.

Viewability check up

Kvalitet trumfar kvantitet och i digital marknadsföring är det viktigt att visa för sina kunder att deras annonser ses av användare. Vår Viewability check up hittar de bästa sätten för att säkerställa att de bästa åtgärderna vidtas för maximal synlighet på dina annonsplaceringar.

RTB och header bidding

Ibland är allt du behöver för att öka dina intäkter på öppna RTB-marknaden bara några justeringar här och där. Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av dina öppna RTB-aktiviteter. 

Ad-stack

Som utgivare vill du ha den bästa tekniken (och lättaste) för att säkerställa att lanseringen av nya kampanjer och nya kunder är en snabb och säker process. Vi kommer att undersöka din för nuvarande teknik, ge råd om hur du kan förbättra användningen av den, hjälpa till med rutiner och se till att du har tillgång till och kunskap om bästa möjliga lösningar.

Resultaten av Health Check presenteras för dig och ditt team och vi kommer att förbli tillgängliga för vidare diskussion om hur du får ut det mesta av din medieprodukt.