Tre snabba frågor till Jannike – vår nya kollega

13 september 2022
Dela:

Hösten på a_delivery börjar både med nya kundprojekt och med ny kollega. Vi hälsar Jannike Olofsson välkommen genom att ställa några snabba frågor.

Hej Jannike, ny stjärna på a delivery, vem är du?
Hej! Jag är en person som tycker om diverse kreativa sysslor - från att DIY'a ett eget staket, till att renovera huset eller fotografera skräckiga bilder. Bor i ett hus i skogen och älskar kombinationen av lugnet runtomkring och att ha ett arbete inom en så snabb och föränderlig bransch som adtech. 

Vad är dina superkrafter inom digital marknadsföring?
Att jag har jobbat med digital marknadsföring i nästan 15 år. Det är kanske inte en superkraft som man vanligtvis tänker sig en - men man blir ofta väldigt skillad på det man gör mycket och länge.

Om du vore ett annonsformat, vad skulle det vara och i vilken kanal skulle du synas i?
Ser jag till mig själv och mina mönster när det kommer till digital annonsering så hade jag varit en Story Ad på Instagram. Tre korta videos på raken med snäv intressebaserad targeting - så att viewers inte kan motstå det där klicket.

Jannike kommer närmast från Bonnier News där hon arbetat med AdOperation. Hos a_delivery kommer hon att arbeta med Campaign- och Yield management för att hjälpa våra kunder att maximera sina digitala intäkter.

Varmt välkommen till oss på a_delivery, vi är mycket glada att ha dig som kollega. 🚀