Sebastian Tibbling blir a_deliverys nya VD

16 augusti 2021
Dela:

Annonsteknik och digitala intäkter är många medieägares stora huvudvärk. Speciellt för de mindre och mellanstora publicisterna som ibland saknar kunskap, tid och rätt resurser för att vara konkurrenskraftiga. Det vill a_deliverys nya VD ändra på.

a_delivery är en del av Another Media Group-koncernen med bolag som Adviser, contentbyrån Roy och digitalbyrån Engage. Nu ska byrån öka takten och rekryterar in Sebastian Tibbling som VD från och med 1:a september. Han har det senaste året bland annat varit med och startat upp den nya managementbyrån The Foundation inom Scream-koncernen.

–  När vi bestämde oss för att erbjuda Sebastian rollen ville vi sätta tydliga mål: få fart på inflödet av nya kunder, förtydliga paketeringen samt hitta sin ersättare, säger Rasmus Thomsen, VD för koncernbolaget Another Media Group och fortsätter: Sebastians styrka är att kickstarta och få energi i nya projekt, hitta rätt paketering och driva försäljning – därefter kommer det behövas att någon tar vid, när den tiden är mogen får vi se. Nu ligger fokus på att starta igång efter sommarledigheten.

Sebastians mål är tydligt, han vill hjälpa publicister att öka sina digitala intäkter och förenkla hanteringen av annonsteknik vilket för många medieägare är en huvudvärk.

–  Detta blir mitt första VD jobb, tänk att det skulle ta så långt tid innan man fick bli chef på riktigt! Skämt åsido, jag har hela min yrkeskarriär brunnit för att hjälpa publicister att utveckla sina intäkter, men också sett att den digitala världen varit svåråtkomlig och väldigt komplex för de mindre publicisterna. Det vill vi ändra på genom att demokratisera adtech och ge fler publicister möjlighet att få rätt kompetenser och tjänster som kan lyfta deras digitala affär, säger Sebastian Tibbling.

  

Om a_delivery
a_delivery arbetar idag med ett 50-tal publicister med allt från outsourcing av annonshantering till strategisk rådgivning kring adtech, intäktsoptimering och digital affärsutveckling. Bland kunderna finns bolag som Hippson till LRF Media.

Bolaget har 10 anställda på sina kontor i Stockholm och Malmö.

a_delivery är en del av mediekoncernen Another Media Group.